ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ( Ο ΛΑΘΡΟ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 3000 ΧΛΜ ΣΕ ΒΡΟΧΗ, ΖΕΣΤΗ, ΠΑΓΟ , ΧΙΟΝΙΑ, ΠΕΙΝΑ , ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΟΣ ΣΑ ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ,  ΜΟΛΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.... )  

Νέα... βόμβα για τον Ισίδωρο Κούβελο καθώς όπως προέκυψε από το σχετικό πόρισμα το ένα εκατομμύριο που έβγαλε στο εξωτερικό είναι «αδήλωτο»! Νοσηλεύεται στο Ωνάσειο!

Τι έδειξε η έρευνα...

Όπως προκύπτει από το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών η τραπεζική αυτή κίνηση αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε δεν ήταν δηλωμένα στο σχετικό «πόθεν έσχες». Ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης, επισήμανε πως «από τον έλεγχο προέκυψε ότι η δήλωση περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκε στις 30/6/2011 δεν αναφέρθηκε ο τραπεζικός λογαριασμός του κ. Κούβελου στον οποίο πήγε το 1.000.000 δολάρια στις 4/3/2011».

Όπως ήταν φυσικό ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Ισίδωρο Κούβελο ενώ προσήλθαν για να δώσουν την πρέπουσα ενημέρωση οι λογιστές του. Ο Κούβελος τόνισε ότι εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε η κίνηση του ποσού αυτού επειδή η μεταφορά έγινε από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ για συμμετοχή σε αγορά ποσοστού σε υπο ναυπήγηση πλοίου. Επίσης τόνισε ότι συνδικαιούχος στον λογαριασμό είναι ο γιος του. Τον λόγο έχει πια ο αρμόδιος εισαγγελέας ενώ φυσικά υπάρχει και ηθικό θέμα για την Ντόρα Μπακογιάννη!

Η δήλωση Κούβελου

Από μέρους του ο Κούβελος υποστήριξε: «Αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία μετά το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου που κατέθεσα στην επιτροπή της Βουλής, ότι συμφωνία ναυπήγησης πλοίου υπάρχει και διαψεύστηκαν όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης.

Αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν πλήρως δηλωμένη τόσο η προέλευση αυτών των χρημάτων (από μετοχές στις ΗΠΑ) όσο και οι πράξεις ρευστοποίησής τους. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι και το «Πόθεν» υπάρχει και το «Έσχες».

Ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός στο Λονδίνο που ανοίχθηκε το Μάρτιο του 2011 για την αγορά του πλοίου θεώρησα ότι θα έπρεπε να δηλωθεί στη δήλωση που αφορά το οικονομικό έτος 2011. Δεν υπήρχε άλλωστε κανένας λόγος να μην περιλάβω χρήματα τα οποία υπήρχαν στο Πόθεν Έσχες και εμφανίζονταν και σ’ αυτή τη δήλωση μέσω της ρευστοποίησης των μετοχών.

Παρά το γεγονός ότι αναγνωρίζεται ότι δεν υπάρχει επαύξηση της περιουσίας μου που δεν δικαιολογείται, προκειμένου να καλυφθούν ατυχέστατοι χειρισμοί που έγιναν από την αρχή και είχαν ως μοναδικό στόχο την σπίλωση της γυναίκας μου, η φαρσοκωμωδία συνεχίζεται. Ως εδώ. Ζητώ το θέμα να πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου να μπορέσω κι εγώ να αποδείξω τα προφανή».

Στο μεταξύ το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Κούβελος εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με αρρυθμίες και σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να παραμείνει για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

ΠΗΓΗ