ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Απο την Ελλαδα ερχεται η ελπίδα για την σωτηρία απο την παγκοσμια ενεργιακή κρίση


Εντυπωσιασμένοι από τα εφτά τμήματα ερευνών της ομάδας Defkalion Green Technologies έμεινε η διεθνής κοινότητα ερευνών ψυχρής σύντηξης μετά από την επίσκεψη τους στην Ελλάδα. Δηλώσαν ότι με την ευρηματικότητα και την ταχύτητα που δουλεύει η Ελληνική ομάδα σε λίγο καιρό θα μπορούν να αποκαταστήσουν την ενέργεια όλης Ελλάδας, της Ευρώπης ακόμα και όλου του κόσμου!!

Απίστευτο;; και όμως αληθινό!!! Το προϊόν που θα λύσει τους....
ανθρώπους απτά δεσμά τους μια για πάντα θα κυκλοφορήσει στην αγορά πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε. Η τιμή του θα είναι ανταγωνιστική αλλά τα καύσιμα του πολύ φθηνά (π.χ υδρογόνο μπορεί να παράγει ο καθένας μας με ηλεκτρόλυση, χρειάζεται μια μπαταρία, 2 καλώδια, νερό και αλάτι) το νικέλιο και το υδρογόνο που θα χρησιμοποιείται σαν καύσιμο για την λειτουργιά του αντιδραστήρα θα κρατάει για 6 μήνες χωρίς ανεφοδιασμό και θα κάνει συνεχή παραγωγή ενεργείας!!!!

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ(Ο ΕΞ ΑΠΟ ΔΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συσκευη δουλευει με νικελιο,η χωρα με τα μεγαλυτερα αποθεματα ειναι η Ελλαδα τα δικαιωματα εξορυξης τα εχει η Λαρκο που καποιοι θελουν να την πουλησουν τσαμπα, τα συμπερασματα δικα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.