ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η Κατσέλη διάβασε το Μνημόνιο... μετά



Σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τον εάν διάβασε -και για πόση ώρα- το Μνημόνιο προχώρησε η Λούκα Κατσέλη, μετά τις έντονες συζητήσεις που πυροδότησε η παραδοχή της ότι είχε περιθώριο 3 ωρών για να διαβάσει το κείμενο της δανειακής σύμβασης.

Η πρώην υπουργός σημειώνει
ότι "ως Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επεξεργάστηκα τις διατάξεις του Μνημονίου που αφορούσαν στον τομέα ευθύνης μου μέσα στο ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο ωρών που είχε τεθεί εξαιτίας της ανάγκης ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων προκειμένου η χώρα να κάνει χρήση του Μηχανισμού Στήριξης".

Προσθέτει, ωστόσο
, ότι "πριν την ψήφιση του για το σύνολο των όρων του αρχικού Μνημονίου και των μέτρων που αυτό περιελάμβανε, έγινε διεξοδική συζήτηση τόσο στο Υπουργικό Συμβούλιο όσο στη Βουλή, κατά την οποία όλοι εκθέσαμε τις απόψεις μας".

"Είναι γνωστό ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία
και μετά την ψήφιση του Μνημονίου, κατά τις αναθεωρήσεις αυτού, έχω επανειλημμένα καταθέσει, είτε τη διαφωνία μου με συγκεκριμένες διατάξεις, είτε βελτιωτικές ρυθμίσεις για σειρά μέτρων, με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της ύφεσης, την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας και τη δίκαιη κατανομή των βαρών", καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση-παραδοχή του Μ. Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο, διότι είχε άλλες υποχρεώσεις...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΤΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΡΘΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ!!!
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.