ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.

Θα υποθηκεύσουν και τα κοιτάσματα στο Αιγαίο;


Ακόμα δεν τα ανακαλύψαμε, τα υποθηκεύουμε;

Διαβάστε τι γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

 “Μου λένε ότι στις συνοµιλίες µε την τρόικα ο κ. Λουκάς Παπαδήµος θα επικαλεστεί το γεγονός ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη κοιτασµάτων υδρογονανθράκων που µπορούν να συμβάλουν σε ένα µεγάλο αναπτυξιακό άλµα. Τα κοιτάσµατα έχουν και γεωπολιτική διάσταση αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι η Ευρώπη και οι ΗΠΑ αποκλείεται να εγκαταλείψουν εύκολα µια χώρα που πρόκειται να έχει ισχυρή θέση στον νέο ενεργειακό χάρτη. Ωστόσο µπορεί οι δανειστές να απαιτήσουν τη µεταφορά της κυριότητας των κοιτασµάτων στο Ταµείο ∆ηµόσιας Περιουσίας, κάτι που πολλοί προεξοφλούν ότι θα γίνει µόλις τα ευρήµατα επιβεβαιωθούν.”

Τώρα, άδικο έχουν όλοι αυτοί που φωνάζουν, εδώ και δυο χρόνια,  ότι η χώρα οδηγείται στην κατάρρευση , βάσει σχεδίου, για να λεηλατήσουν τον πλούτο της;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΌΤΑΝΕ Η ΧΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΟΙ ''ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΡΙΞΑΝΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ'' ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΠ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ.....?

ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ !! 

ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ !

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΗΡΘΕ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καποτε ειχα διαβασει μια συνθηκη που ειχε υπογραψει ο ανδρεας παπανδρεου με τους αμερικανους κ μιλαγε για ολα αυτα που συμβαινουν τωρα...απλα ο γιος του ηταν η συνεχεια της καταστροφης που δεν εφερε ο πατερας στην χωρα μας...κριμα που ολα αυτα τα χρονια η ελλαδα δεν εχει σταθει στα ποδια της γιατι την διοικουσαν μονο προδοτες...κ σαν λαος δεν καναμε τιποτα για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π.ατερα
    Α.ναπαυσου
    Σ.υνεχιζω
    Ο.ολοκληρωτικη
    Κ.αταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.