ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Οι ΗΠΑ του Ομπάμα εξαπλώνουν την δύναμη τους σε όλο τον κόσμο και ζαλίζουν τη Ρωσία και την Κίνα




Από: What Does It Means / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Νέες εκθέσεις που προέκυψαν από το Κρεμλίνο σήμερα από την Σύνοδο Κορυφής Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στη Χαβάη δηλώνουν ότι τόσο οι Ρώσοι όσο και οι Κινέζοι διπλωμάτες είναι «έκπληκτοι» από την είδηση ότι ο Βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, διέταξε την ανάπτυξη αμερικάνικων δυνάμεων τόσο στη Νιγηρία όσο και στην Αυστραλία σε αυτό που περιγράφουν ως το σχέδιό του για να καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο για χάριν των παλιόφιλων – καπιταλιστών υποστηρικτών του.


Σύμφωνα με τις εκθέσεις αυτές, στρατιωτικές πηγές της Νιγηρίας έχουν επιβεβαιώσει το σχέδιο του Ομπάμα για την ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στη χώρα τους σε μια ακόμη επέκταση του «Σκιώδους Πολέμου» του Πενταγώνου σχετικά με το σχέδιο ανάληψης του ελέγχου της αφρικανικής ηπείρου και των περιοχών αυτών με τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου και ορυκτών πόρων, ενώ επίσης, σχεδιάζει την ανακήρυξη κατά την επερχόμενη επίσκεψή του στην Αυστραλία της ανάπτυξης δύναμης Αμερικανών πεζοναυτών για να αποκρούσει αυτό που οι Αμερικανοί καλούν «απειλή της Κίνας».



Με περισσότερα από 900 αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις και στις επτά ηπείρους, και με ένα αμυντικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει όλων των άλλων μαζί των εθνών του κόσμου, Ρώσοι διπλωμάτες προειδοποιούν ότι αυτές οι πρόσφατες αναπτύξεις στην "λωρίδα της αρκούδας" δείχνουν τις πραγματικές προθέσεις του Ομπάμα τις οποίες χαρακτηρίζουν ως τίποτα λιγότερο μία «ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία».



Για να καταλάβουμε τα πραγματικά κίνητρα του Ομπάμα, λένε οι εκθέσεις αυτές, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι πιο ισχυροί τραπεζίτες της Δύσης οι οποίοι του έχουν δώσει περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε χώρα, στη σύγχρονη ανθρώπινη ιστορία ξεπερνώντας κατά πολύ τα εκατομμύρια που δόθηκαν στη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ από Αμερικάνους Ευρωπαίους βιομηχάνους, με επικεφαλής τον πρώην παππού του Αμερικάνου πρόεδρου Τζορτζ Μπους, γερουσιαστή Πρέσκοτ Μπους, ο οποίος κατηγορήθηκε για εγκλήματα στο πλαίσιο του Νόμου περί Εμπορίας με τους Εχθρούς κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



 
Αντιλαμβανόμενος την άνοδο μίας αναδυόμενης αμερικανικής δικτατορίας με επικεφαλής τον Ομπάμα, ο πρωθυπουργός Πούτιν την περασμένη εβδομάδα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της Δύσης που περιέγραψε ως "αλαζονικές παγκόσμιες δυνάμεις", οι οποίες δεν θα σταματήσουν σε τίποτα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους, και επιφυλάσσοντας ιδιαίτερη καταδίκη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραβίαση του ψηφίσματος των Ηνωμένων Εθνών κατά της Λιβύης που τώρα βρίσκει το ΝΑΤΟ να βρίσκεται υπό έρευνα από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) για τα πολλά εγκλήματα πολέμου που διέπραξε.





Η Κίνα, επίσης, την περασμένη εβδομάδα χλεύασε τις ΗΠΑ λέγοντας ότι είναι ελεγχόμενες από κολακευμένους (fawning) πολιτικούς ηγέτες που επιδιώκουν την επανεκλογή τους οποίοι έχουν δημιουργήσει ένα «πολιτισμό του ‘έχω δικαίωμα’», όπου έχει αυξηθεί στο αμερικανικό κοινό η εξάρτηση από την γενναιοδωρία της κυβέρνησης, και κατά το άνοιγμα του APEC ασχολήθηκε με μια «ανταλλαγή δυστροπίας» με τις ΗΠΑ πάνω από ένα νέο προτεινόμενο Σύμφωνο Εμπορίου Ειρηνικού.



Όχι μόνο στη Ρωσία και την Κίνα υπάρχουν φόβοι για την αύξηση του Ομπάμα, αλλά και το μέλος του Κογκρέσσου των ΗΠΑ, και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, Ron Paul, προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η "προεδρία Ομπάμα είναι στα πρόθυρα του να γίνει δικτατορία" και ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ Stephen Breyer, περαιτέρω προειδοποίησε ότι το καθεστώς Ομπάμα ήταν στα πρόθυρα της δημιουργίας μιας «οργουελικού τύπου κυβέρνησης».



Σχετικά με τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ομπάμα είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ποτέ άλλοτε στη σύγχρονη ιστορία η ηγέτιδα οικονομική δύναμη στον κόσμο δεν γνώρισε ένα έλλειμμα τέτοιων επικών διαστάσεων, όπως η Αμερική που τώρα βιώνει και που οδηγεί στην γρήγορη συνολική οικονομική κατάρρευση τους, και με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( ΕΚΤ) να προειδοποιεί σήμερα ότι λίγα μπορεί να κάνει για να σώσει την Ευρωζώνη, αυτό το καταστροφικό γεγονός μπορεί πολύ καλά να έχει ήδη προκαλέσει την Dagong Global Credit Rating, επικεφαλής του μεγαλύτερου πρακτορείου αξιολογήσεων της Κίνας, να προειδοποιήσει για μια άλλη πιστοληπτική υποβάθμιση πίστωσης των ΗΠΑ.


Δυστυχώς για τον αμερικανικό λαό, τίποτα από όλα αυτά τα γεγονότα δεν επιτρέπεται να γνωρίζουν, λόγω των "mainstream" μέσων ενημέρωσης που δεν τους τα λένε, καθώς σωρεία άρθρων τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ασχολούνται με τις λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του Προεδρικού υποψηφίου Herman Cain, (φωτο) ενώ την ίδια στιγμή: 1.) Μόνο 3 μεγάλα δίκτυα κάλυψαν την αποστολή στρατευμάτων των ΗΠΑ στην Ουγκάντα. 2.) Μόνο 1 μεγάλο δίκτυο ειδήσεων κάλυψε το σκάνδαλο του καθεστώτος Ομπάμα αποστολής όπλων στα καρτέλ όπλων του Μεξικού. 3.) κανένα μεγάλο δίκτυο δεν κάλυψε την 8η μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ της MF Global όπου ο CEO ήταν κορυφαίος σύμβουλος του Ομπάμα, και πρώην CEO της Goldman Sachs, και πρώην Δημοκρατικός κυβερνήτης του New Jersey John Corizine. 4.) Κανένα μεγάλο δίκτυο δεν κάλυψε το σκάνδαλο Solyndra (αμερικάνικη εταιρία παραγωγής φωτοβολταϊκών) που επέτρεψε 500 εκατομμύρια δολάρια από χρήματα Αμερικανών φορολογουμένων να χαθούν από την παρέα του καθεστώτος Ομπάμα.




Και στο, ίσως, πιο κατάφωρο παράδειγμα του πόσο χαμηλά έχει πέσει στις ΗΠΑ η "mainstream" δημοσιογραφία ήταν η πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ABC News Network που παρουσιάζει ο George Stephanopoulos ο οποίος επιτέθηκε στον Herman Cain για το ‘σεξουαλικό σκάνδαλο’ ... ο «ίδιος» George Stephanopoulos, που όταν ήταν κορυφαίος βοηθός του Προέδρου Μπιλ Κλίντον επαίνεσε τα "mainstream" ΜΜΕ που κράτησαν μυστικό από τον αμερικανικό λαό αυτό που γνώριζαν ....


Σε μια χώρα της οποίας ο Πρόεδρος, που είναι πρώην καθηγητής του συνταγματικού δικαίου, μπορεί να ορκιστεί ότι θα τηρεί το Σύνταγμα και στη συνέχεια να περνάει την κάθε στιγμή προσπαθώντας να σκάψει τάφο του, και ο οποίος τώρα έχει γίνει κατήγορος, δικαστής και ένορκος στις στοχευμένες δολοφονίες κάθε Αμερικάνου πολίτη που θα επιλέξει, μπορεί κανείς να δει καθαρά γιατί η Κίνα τώρα επιδιώκει να προστατεύσει τον τεράστιο πλούτο της σε πετρέλαιο στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και για ποιο λόγο ο Πούτιν έκανε έκκληση για μία Ευρασιατική Ένωση για να προστατευθεί το ενεργειακό μέλλον της Ρωσίας.



Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν ο Ομπάμα και οι ισχυροί δυτικοί τραπεζίτες που τον υποστηρίζουν μπορούν να πετύχουν τα σχέδιά τους για να καταλάβουν όλο το κόσμο χωρίς μπλέξουν όλους μας σε ολοκληρωτικό πόλεμο ... η ιστορία λέει ότι δεν μπορούν να το κάνουν... σίγουρα ο χρόνος θα δείξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.