ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ "ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ" ΞΑΦΝΙΚΑ!




Βέβαια, στη σύγχρονη εποχή του Διαδικτύου και των ιστολογίων, είναι λίγο δύσκολο για τους γκεμπελίσκους των Μμε να κρύψουν τα πάντα: Έτσι λοιπόν, με μερικές επισκέψεις σε ρωσικές ιστοσελίδες τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων, όπου η άφιξη της Αγίας Ζώνης είναι ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας, βρήκαμε την παραπάνω φωτογραφία.

Την αφιερώνουμε.........
........ σε όλους τους εγχώριους "παντογνώστες" επί εκκλησιαστικών και όχι μόνο θεμάτων, κάνοντάς τους την πολύ απλή ερώτηση:

Πώς είναι δυνατόν ο Πούτιν να υποδέχεται αυτοπροσώπως την Αγία Ζώνη πηγαίνοντας στο Αεροδρόμιο (!!!) της Αγίας Πετρούπολης, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερη συνάντηση με τον "απατεώνα" π. Εφραίμ;

Ο ίδιος Πούτιν, που μαζί με τον Μεντβέντεφ δεν καταδέχονται ούτε στο τηλέφωνο να μιλήσουν με τον "σωτήρα" της Ελλάδας και αγαπημένο των νταβατζήδων Γιωργάκη!

Τελικά, ποιος είναι ο απατεώνας; Και ποιος μας κοροϊδεύει, αγαπητά παπαγαλάκια;

Μάλλον δεν χρειαζόταν να γράψουμε όλα τα παραπάνω: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ισχύει απόλυτα η ρήση "μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις"!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.