ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΕΧΩΣ.... Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Δεν ξέρω από πού να αρχίσω… Η χώρα βυθίζεται. Καθημερινά οι δοσίλογοι της βουλής ψηφίζουν  ‘’νέα μέτρα’’ εξαθλιώνοντας την πατρίδα μας. Αναλυτές κρούουν συνεχώς τον κώδωνα κινδύνου αλλά ο λαός δεν αντιδρά, έχει παραλύσει. Όλοι πλέον γνωρίζουν το στημένο παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη μας, με απώτερο στόχο τον φυσικό -και όχι μόνο- πλούτο της χώρας μας και εμείς απλά δεν αντιδρούμε, παραμένουμε αποσβολωμένοι  μπροστά στις εξελίξεις που μας οδηγούν στον Καιάδα....
Γνωρίζουμε πως καμία ‘’πολιτική’’ δύναμη δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γιατί απλά και λαϊκά δεν έχει τα ‘’κότσια’’.   Δεν είμαστε οι Έλληνες που έπρεπε να είμαστε και για αυτό φρόντισαν πολλοί, εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς για εμάς, είμαστε τα θύματα της  νέας τάξης πραγμάτων. 

Ο Έλληνας έβγαλε απωθημένα. Ο Έλληνας που ......περίμενε να φάει σοκολάτες και μπανάνες ίσως να κάνει και καμιά βόλτα με την Μercedes του θείου από την Γερμανία ή να αποκτήσει κάποιο ηλεκτρονικό ‘’καλούδι ‘’ ή ακόμη ένα ζευγάρι Τimberland από συγγενή εξ Αμερικής ... .....έπρεπε να αλλάξει. 

Ο αφελληνισμός μας συνδυάστηκε με την καλοπέραση. Ο Νεοέλληνας έβγαλε το ''ψώνιο'' του.

Αγοράσαμε αυτοκίνητα , κινητά, υπολογιστές, φιρμάτα ρουχαλάκια και νιώσαμε Ευρωπαίοι. Στον αντίποδα απομακρυνθήκαμε από την παράδοση, τα ήθη και έθιμα μας και φροντίσαμε να υποβαθμίσουμε την γλώσσα μας και την Ορθόδοξη πίστη μας. 

Η τηλεόραση μας ‘’έμαθε’’ να αποδεχόμαστε την ομοφυλοφιλία, να μην είμαστε ρατσιστές και φυσικά να μην είμαστε πατριώτες ,γιατί πατριώτης = ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Όλα αυτά για να γίνουμε πιο Ευρωπαίοι, πιο Αμερικάνοι και γενικώς πιο φιλελεύθεροι και cool.

Σήμερα είμαστε πλέον καρικατούρες των προγόνων μας. Ένας λαός αχταρμάς, όπως ακριβώς μας ήθελαν, γιατί έτσι αποτελούμε έναν εύκολο στόχο.

Φίλοι και συμπατριώτες μου ΔΕΝ πρέπει να υποκύψουμε. ΠΡΕΠΕΙ να αντισταθούμε. Μην πληρώνετε τίποτα. Αποδοκιμάστε τα πολιτικά σκουλήκια που μας ρήμαξαν. Όσοι είστε κάτοχοι κυνηγητικού όπλου φροντίστε να το έχετε σε ετοιμότητα, οι υπόλοιποι αποκτήστε ένα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.