ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ !!!!!!!

























Η Ελλάδα χρειάζεται ηγέτη..... Ένα ηγέτη με πυγμή και όραμα. Μια μορφή που θα απευθύνει στο λαό  έκκληση για αντίσταση  και θα ηγηθεί μιας οργάνωσης με σκοπό την πολιτική αλλαγή.

Οι εποχές μπορεί να έχουν αλλάξει αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται.

 Σήμερα τα μέτρα που μας επιβάλλονται  θυμίζουν δημοκρατία ή χούντα;;; Οι αποφάσεις για το μέλλον μας παίρνονται δημοκρατικά ή αποφασίζουν για εμάς διαπλεκόμενοι στα διεθνή lobby;;;

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πλέον ο εχθρός δεν είναι ένας βάρβαρος με όπλο που έρχεται με απειλητικές διαθέσεις...αλλά ένας κουστουμαρισμένος και ευπρεπής κύριος με όπλο και σκοπό του το χρήμα. Το σύνολο του πολιτικού μας κόσμου πρέπει να αντιμετωπίσει κατηγορίες εσχάτης προδοσίας. Όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και υπουργοί/υφυπουργοί οικονομικών τα τελευταία 20 χρόνια πρέπει (με συνοπτικές διαδικασίες) να τιμωρηθούν με ισόβιο εγκλεισμό και οι περιουσίες τους να δημευτούν.

Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να να ''σταβλιστούν'' σε ένα Ελληνικό Guantanamo και να περάσουν δίκη. Ακόμη και η άγνοια ή η παράλειψη πρέπει να τιμωρηθούν. Όσοι βρεθούν ένοχοι πρέπει να χάσουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία  (μέχρι και συγγενών που θα βρεθούν ένοχοι για χρηματισμό,μεταφορά κεφαλαίων κ.ο.κ) και να σταλθούν στα κάτεργα δια παντός.

Η Ελλάδα πρέπει να ξεφορτωθεί τα πολιτικά παράσιτα και τους παρατρεχάμενους αυτών, ΑΜΕΣΑ!!!
Ο κόσμος πλέον γνωρίζει....απλά ο ηγέτης της επανάστασης... ακόμη αναζητείται.........




Share




Kείμενo: S.Greco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.